Carlo Ancelotti ei ole ainoa paluun Real Madridiin tekevä valmentaja. Myös fysiikkavalmentaja Antonio Pintus on tulossa takaisin tuttuun seuraansa kahden Internazionalessa vietetyn kauden jälkeen.

Zinédine Zidane toi Pintuksen Real Madridiin kaudeksi 2016–17, koska hän oli ollut niin vaikuttunut siitä työstä, jota tämä oli tehnyt Juventuksessa vuosina 1996–98. Kun Zidane kuitenkin palasi Realiin vuonna 2019, hän vapautti Pintuksen tehtävistään, koska tämä oli jäänyt madridilaisseuraan Zidanen sieltä lähdettyä vuotta aiemmin.

Pintuksen odotetaan jo tulevalla kaudella löytävän vastauksia Real Madridia vaivanneisiin loukkaantumishuoliin, jotka ovat ilmenneet hänen lähtönsä jälkeen. Viime kaudella niitä ilmeni kaiken kaikkiaan 59. Otteluita Real pelasi 52. Marcan mukaan luottamus Pintuksen tilalle astuneeseen Gregory Dupontiin on karissut nopeasti monien silmissä.

Samaan aikaan kun Interissä loukkaantumiset eivät ole aiheuttaneet mainittavia ongelmia, on Real Madridissa koettu yhteensä 114 loukkaantumista kahden viime sesongin aikana. Lukema on 33 kappaletta korkeampi kuin Atlético Madridin vastaava ja 23 kappaletta korkeampi kuin Barcelonan.

Pintuksen toistaiseksi viimeisellä Real Madrid -kaudella joukkueessa kärsittiin vain 36 loukkaantumista. Hänen yksinkertaisimpiin metodeihinsa kuului muun muassa Cristiano Ronaldon, 36, lepuuttaminen tärkeimpiä pelejä varten silloin, kun tämä vielä Espanjassa pelasi.

Kuvat: Getty Images.