Virallista: Valencia päästi kapteenistaan irti ilmaiseksi – kannattajat suuttuivat seuralegendan kohtelusta

© Kuva: Getty Images

Dani Parejo siirtyi keskiviikkona Valenciasta Villarrealiin.

Villarreal ei maksanut Parejosta Valencialle minkäänlaista siirtokorvausta, ja keskikenttäpelaaja siirtyi Valencian paikallisvastustajaan siten ilmaiseksi.

Valencian kapteeni ehti edustaa seuraa yhdeksän vuoden ajan, ja nousi kannattajien suursuosikiksi.

Espanjan A-maajoukkueessakin pelaava Parejo riitautui Valencian omistajan Peter Limin kanssa, joka päätti jo noin kuukausi sitten myydä Parejon. Lopulta Lim oli niin kyllästynyt Parejoon, että suostui päästämään pelaajasta irti kokonaan ilman siirtosummaa.

Parejo oli yksi potkut viime syksynä saaneen Marcelinon suurimmista puolustajista, ja kritisoi julkisesti valmentajan silloisia potkuja. Marcelino oli niin ikään ajautunut riitoihin Limin kanssa, koska Lim halusi suuremman roolin seuran urheilullisella puolella, johon Marcelino ei kuitenkaan – varsin ymmärrettävästi – suostunut.

Valencian kannattajat järjestävät keskiviikkona mielenosoituksen Mestallalla, jossa he vaativat Limiä jättämään Valencian.

Aiemmin keskiviikkona Villarreal tiedotti hankkineensa myös Francis Coquelinin Valenciasta. Mediatietojen mukaan siirtosumma on vain kahdeksan miljoonaa euroa. Myös Gabriel Paulista saattaa siirtyä Valenciasta Villarrealiin.

Ferran Torres ja Ezequiel Garay ovat jo poistuneet Valenciasta.