Lähde: Barcelona haluaa oman kasvattinsa takaisin – ensimmäinen tarjous jätetty

© Kuva: Getty Images

Espanjan A-maajoukkueessa syksyn EM-karsintaotteluissa debytoinut Dani Olmo on kulkenut hyvin poikkeuksellisen polun. Olmo siirtyi Espanyolista Barcelonan maineikkaaseen La Masia -akatemiaan ollessaan yhdeksänvuotias. La Masiassa keskikenttäpelaaja vietti seitsemän vuotta, mutta sitten oli rohkeamman peliliikkeen aika.

Olmolla oli ikää vasta 16 vuotta, kun hän päätti karistaa Espanjan pölyt jaloistaan ja muuttaa Kroatiaan. Miesten pelejä piti saada alle mahdollisimman nopeasti, ja Dinamo Zagrebissa niin myös kävi. Dinamo on Mestarien liigan vakiovieras, ja Olmo on ollut viime vuosina joukkueen johtohahmoja. Tälläkin kaudella kenties joukkueen paras pelaaja.

Nyt 21-vuotias Olmo on siinä pisteessä, että Barcelona haluaa oman kasvattinsa takaisin. Mundo Deportivon lähteiden mukaan Barcelona on jo lähettänyt Dinamo Zagrebille muodollisen tarjouksen Dani Olmosta.

MD uskoo, että ensimmäinen tarjous ei ole vielä riittävän rahakas Dinamon suostuttelemiseksi, mutta konkreettinen lähestymisyritys vahvistaa Barcan kiinnostuksen Olmoa kohtaan. Olmo itsekin on vakuutellut, että Dinamo Zagreb ja Kroatian pääsarja alkavat olla hänelle liian ”pieniä”, ja aika on kypsä seuraavan askeleen ottamiseksi.

Olmon sopimus Dinamo Zagrebin kanssa ulottuu kesään 2021. Hän teki Mestarien liigan lohkovaiheessa kaksi maalia ja onnistui maalinteossa myös marraskuisessa debyyttimaaottelussaan Maltaa vastaan. Viime kesänä Olmo valittiin alle 21-vuotiaiden EM-turnauksen tähdistökentälliseen ja loppuottelun parhaaksi pelaajaksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.