Lehti: Real Madrid valmistelee mieletöntä tarjousta Neymarista!

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on tällä hetkellä aikamoisessa suossa.

Joukkueen menestys on ollut kolmen peräkkäisen Mestarien liigan voiton jälkeen luvattoman heikkoa, ja nyt seurassa puuhataan valtavaa remonttia. Uutisoimme aiemmin, että Realista saatetaan heivata tulevana kesänä jopa viisi pelaajaa pihalle.

On hyvin mahdollista, että Realin puheenjohtaja Florentino Pérez havittelee uutta alkua jättimäisen hankinnan avulla. Aiemmin huhuissa on esiintynyt usein Eden Hazard, mutta jo pitkään madridilaislehdet ovat kertoneet Pérezin pakkomielteisestä suhtautumisesta Neymariin.

Nyt Sport-lehti kertoo, että Real valmistelee suorastaan mieletöntä tarjousta Neymarista. Tarkka summa on lehden mukaan 350 miljoonaa euroa. Tämän hetken maailmanennätys on 222 miljoonaa euroa, jonka PSG pulitti Barcelonalle juuri Neymarista.

Sportin mukaan Real on jo ollut yhteydessä Neymariin, joka itsekin saisi Realilta valtavan summan rahaa: 45 miljoonaa euroa vuosittain. Siinä olisi yhdeksän miljoonan euron palkankorotus Neymarin nykyisiin ansioihin verrattuna. Real haluaisi sitoa Neymarin viisivuotiseen sopimukseen.

Neymarista siis tulisi maailman kallein pelaaja sekä siirtosumman (toistamiseen) että palkan suhteen. Tällä hetkellä kallispalkkaisin jalkapalloilija on Lionel Messi.