Marraskuussa 2019 Thomas Meunier, 29, pelasi Real Madridia vastaan Mestarien liigassa. Tuolloin PSG:tä edustanut belgialainen taklasi Eden Hazardia, 30, minkä seurauksena tämä taittoi vakavasti nilkkansa ja joutui olemaan sivussa tositoimista kaksi ja puoli kuukautta. Meunierin mielestä se oli Hazard, joka törmäsi häneen, vaikka häntä on syytetty on Real-pelaajan jatkuvista loukkaantumishuolista. Hazard on nytkin keskenkuntoinen.

Meunier on RTBF Sportille paljastanut tavanneensa madridilaisseuran puheenjohtajan Florentino Pérezin pukukoppikäytävällä tuon 2–2-tasapeliin päättyneen ottelun jälkeen.

– Pelin jälkeen olin tunnelissa, ja Florentino tuli paikalle, Meunier kertoo.

– Tarjosin hänelle kättäni ja sanoin: ”Hauska tavata!”

– ”Hauska tavata?” vastasi hän. ”Etkö tajua, että loukkaannutit juuri Eden Hazardin? Ja sitten tulet sanomaan, että sinusta on hauska tavata minut?”

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Kiyan Sobhani

@KiyanSo
The Meunier quote about Florentino is great because it looks like a joke but not a chance Florentino cracked a smile or even went to bed that night thinking 'that was a good joke I said today'. If this was the 1700s he would've ended him.

– Vastasin kysymällä: ”Minäkö loukkasin Edenin? Minunko syy se on?”

– Hän sanoi: ”Kyllä, sinun syysi.”

– Kerroin hänelle, että se oli kamppailutilanne siinä missä mikä tahansa muukin. Näin voi käydä jalkapallossa.

Meunier selittää, kuinka surullisenkuuluisa tapahtuma oli hänen mukaansa puhdas vahinko:

– Tulin tilanteeseen jalkoineni aivan kuten hänkin (Hazard). Hänen nilkkansa jäi jumiin. Siinä ei ollut mitään pahansuopaa, tavallinen puolustajan ja hyökkääjän välinen kaksintaistelu.