Mestarien liigan ennakko: Valencia taistelee todennäköisyyksiä vastaan Mestallan hiljaisuudessa

© Kuva: Getty Images

Valencia isännöi tänään, tiistaina, italialaista Atalantaa Mestallalla Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa. Ottelu alkaa kello 22.00, ja sen näyttävät suorana C More Sport 2 ja suoratoistopalvelu C More.

Atalanta todisti ensimmäisessä osassa, että se on yksi Euroopan tehokkaimmista joukkueista. La Dea nöyryytti Valenciaa Italiassa maalein 4-1.

Valenciaa yrittää kuroa eron kiinni ilman kotiyleisöään, sillä illan ottelu pelataan koronaviruksesta johtuvien varotoimenpiteiden takia suljettujen ovien takana.

Urheiluanalytiikkayhtiö Gracenote on laskenut, että Valencialla on vain 17 prosentin mahdollisuus päästä jatkoon.

Kotijoukkueen riveistä puuttuvat tänään pelikieltoa kärsivä Gabriel Paulista sekä loukkaantuneet Ezequiel GarayCristiano Piccini ja Maxi Gómez. Myös Francis Coquelinin ja Rodrigon pelaaminen on epävarmaa. Atalantan kohdalla ainoa kysymysmerkki on Rafael Tolóin pelikunto.

Los Murciélagosin päävalmentaja Albert Celades uskoo kuitenkin omiinsa loppuun asti.

– Me valmistaudumme tähän otteluun niin hyvin kuin pystymme. Olemme vahvoja kotikentällämme, eikä ensimmäinen osan tulos kuvasta reilusti ottelun kulkua, sanoi Celades.

– En usko, että tarvitsemme ihmeen päästäksemme jatkoon – en alkuunkaan.

Denis Tšeryšev teki Valencian kavennusmaalin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. Kuva: Getty Images

Atalantan päävalmentajan Gian Piero Gasperini on painottanut joukkueelleen, että ottelupari ei ole ohi, vaikka italialaisten esitys ensimmäisessä osassa oli yksi neljännesvälierien parhaista.

– Tietysti ensimmäisen osan tulos kasvatti itseluottamustamme. Meidän on tehtävä maali Valenciassa ja pysyttävä keskittyneenä sekä puolustettava hyvin.

– Me teemme töitä sen eteen, että pystymme ylläpitämään suoritustasomme, koska me tunnumme välillä olettavan, että työ on tehty, vaikka niin ei olisi. Joukkue esiintyi mahtavasti ensimmäisessä osassa, mutta minä en tuuleta ennen kuin toinen osa on pelattu.

– Me tiedämme, että Valencia on erittäin vaarallinen joukkue. Me haluamme kohdata heidät omilla ehdoillamme.

Atalanta saapui Espanjaan kaaoksen keskeltä. Italiassa ilmoitettiin maanantaina, että koko maan kilpaurheilu on keskeytetty noin kuukauden ajaksi koronaviruksen takia. Vielä ei ole tiedossa, miten Serie A:n kausi pelataan loppuun, jos sitä edes saadaan pelattua.

– Espanjassa tuntuu nyt hieman samalta kuin kotona kuukausi sitten. Me saavuimme tänne turvallisesti. Täällä on todella erilaista Italiaan verrattuna, sanoi Gasperini.

Lähteet: Uefa, BBC, Marca, Sky Sport Italia


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)