Argentiinalaistoimittajan väite: Messi jatkaa Barcelonassa, ja myös Neymar halutaan takaisin

© Kuva: Getty Images

”Jäädäkö vai lähteä, kas siinä pulma”. Lionel Messin tulevaisuutta on arvuuteltu siitä lähtien, kun hän viime kesänä jätti FC Barcelonalle siirtopyynnön. Lopulta Messi kuitenkin Barcelonaan jäi, ja pelaa jälleen erinomaisen tehokasta kautta.

Messi on viettänyt Barcelonan kaupungissa ja seuraorganisaatiossa jo yli 20 vuotta, mutta pitkään on pohdittu, tuleeko aikakausi päätökseensä. Messin sopimus päättyy tähän kauteen, joten hän saisi siirtyä kesällä toiseen seuraan ilman siirtokorvausta.

Nyt argentiinan ESPN:n Futbol 90 -ohjelmassa puhunut toimittaja Sebástian Vignolo vakuuttaa Messin tilanteen saaneen ratkaisun. Vignolon mukaan on selvää, että Messi jatkaa Barcelonassa.

– Minun tietääkseni Messi jatkaa Barcelonassa vielä kaksi vuotta, Vignolo kertoo ohjelmassa.

Sen jälkeen toimittaja lisää soppaan kuumempaa huhua.

– Barcelonan idea on myös hankkia Neymar. Barcelona ja Messi ovat jälleen samalla tiellä, ja seura yrittää tuoda Neymarin takaisin. Saa nähdä, miten Barcelona sen järjestää.

Messi ja Neymar ovat hyviä ystäviä, sillä he pelasivat Barcelonassa yhdessä neljän kauden ajan vuosina 2013-2017. Kesällä 2017 Neymar siirtyi Paris Saint-Germainiin muhkealla 222 miljoonan euron ME-siirtosummalla.

Hänen on huhuttu aiempina vuosina toivoneen paluuta Barcelonaan, mutta tänä keväänä huhut ovat puhuneet pikemminkin PSG:n kanssa tehtävän jatkosopimuksen puolesta. Neymarilla on nykyistä sopimusta vuosi jäljellä, eikä vakavissa talousvaikeuksissa oleva Barcelona helposti saisi miestä Pariisista itselleen lunastettua.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.