Joan Laporta naulasi: Näin Lionel Messin kanssa tehdään, jos Laporta valitaan Barcelonan puheenjohtajaksi

© Kuva: Getty Images

Neymarin paluu Barcelonaan on asia, jota tällä hetkellä Kataloniassa pohditaan.

Pohdinnan syy on se, että Neymar ilmoitti keskiviikkoiltana hyvin suorasanaisesti halustaan päästä pelaamaan Lionel Messin kanssa samassa joukkueessa ensi kaudella.

Neymarin Barca-paluuta Messin rinnalle on sinänsä viritelty jo useamman vuoden ajan. Nyt ollaan kuitenkin siinä pisteessä, että ensimmäinen ongelma koskee Messiä. Messi kun olisi halunnut lähteä seurasta jo viime kesänä ja päätyi lopulta jäämään Barcelonaan – mutta vain täksi kaudeksi.

Barcelonassa käydään puheenjohtajavaalit 24. tammikuuta, ja vaalien voittajasuosikki on Joan Laporta. Laporta antoi tuoreen haastattelun CAT Radiolle, jossa hän kommentoi sekä Neymarin kohulausuntoa että Messin tilannetta.

Laportalla on selkeä näkemys siitä, että Messin prioriteetti numero yksi.

– Hän [Messi] on tae siitä, että voimme voittaa kaiken. Hän tekee eron kentällä, mutta hän on tärkeä myös taloudellisesti. Ihmiset puhuvat siitä, kuinka paljon hän meille maksaa, mutta samaan aikaan hän myös tuo kassaan paljon rahaa, Laporta sanoi.

– Meillä on keskusteluyhteys Leoon. Tiedän, että hän arvostaa minua ja me kunnioitamme toisiamme. Emme ole vielä puhuneet hänen kanssaan jatkosopimuksesta.

– Toivon, että Messi odottaa [ratkaisunsa kanssa], että hän tutustuu ensin ehdotukseemme. Haluan hänen pysyvän Barcassa. Barca-Leo-suhteen täytyy olla kaunis suhde.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.