Perheeltä koskettava videoviesti Lionel Messille – supertähdellä pala kurkussa

© Kuva: Getty Images

Kun Lionel Messi vastaanotti maanantaina uransa kuudennen Ballon d’Orin, asteli supertähti palkintogaalan näyttämölle jo vahvalla rutiinilla. Messilläkin oli kuitenkin kyyneleet herkässä, kun tilaisuudessa näytettiin hänen perheensä etukäteen nauhoittama videotervehdys. Vaimo Antonella ja pojat ThiagoMateo ja Ciro olivat gaalassa paikalla, mutta kauniit sanat saivat isän silmin nähden liikuttumaan.

– Olen onnellinen, että saan olla rinnallasi ja saan nähdä, millainen olet niin yksityiselämässä kuin ammattilaisenakin, Messiin jo lapsena tutustunut Antonella-vaimo sanoo videolla.

– Onnittelut palkinnosta. Toivon, että sinulle kuuluu hyvää. Lähetän sinulle ison suukon. Rakastan sinua, Thiago jatkoi.

– Näen, kuinka parannat päivä päivältä. Palkinto on tulos työstäsi ja sitoutumisestasi, mutta ennen kaikkea siitä, että rakastat sitä, mitä teet, Messin perheen äiti lisäsi.

– Olet esimerkki ja inspiraatio minulle ja kaikille lapsillemme. Onneksi olkoon.

Mateon viesti kuului simppelisti ”Anna mennä, isi!”. Koska kuopus Ciroa alkoi lentosuukon lähettäminen kameralle jännittää, auttoi isoveli Thiago lopussa kantamaan vastuuta.

Barcelona latasi juhlahumussa Twitter-tililleen useita muitakin videoita ja historiallisia otoksia Messin kuudennesta kultaisesta pallosta. Tämän jutun alimmassa twiitissä on nähtävissä, kuinka sympatiamagneetti Mateo varastaa jälleen shown hihkuessaan riemusta isänsä noustessa lavalle.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.