Lionel Messi ja Neymar ovat hyvää pataa keskenään. Se tiedetään. Sitä ei tiedetty, että Messi todella kokee tarvitsevansa Neymaria Barcelonaan.

Moni muistanee sen pettymyksen, jonka Barcelona-leiri koki 7. toukokuuta. Liverpool oli juuri murjonut Barcan nurin 4-0 ja edennyt Mestarien liigan finaaliin yhteismaalein 4-3. Jo toista vuotta putkeen Barcelona romahti Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Nyt France Football -lehti – joka jakaa vuosittain Ballon d’Or -palkinnon – kertoo, että Messi otti tuon toukokuisen Liverpool-tappion jälkeen puhelun Neymarille. Neymarin PSG oli pudonnut jo aiemmassa vaiheessa Mestarien liigassa.

– Vain yhdessä voimme voittaa Mestarien liigan, Messi sanoi FF:n väitteen mukaan Neymarille.

Sanotaan, että Neymar halusi lähteä Barcelonasta PSG:hen kesällä 2017 ainakin osin siksi, että hän pääsisi pois Messin varjosta. Sittemmin Neymar on ajautunut PSG:ssä ongelmiin, hän on ollut paljon sairastuvalla ja kaiken lisäksi Kylian Mbappé on noussut joukkueen ykköstähdeksi.

[readmore from=Barcelona]

Espanjalaislehtien mukaan lähtö on alkanut kaduttaa Neymaria ja nyt hän haluaisi vain takaisin Barcelonaan. FF:n mukaan Messin ja Neymarin välisessä puhelussa Messi teki myös sellaisen paljastuksen, mistä ei aiemmin ole puhuttu.

– Haluan, että tulet takaisin. Kahden vuoden kuluttua minä lähden ja sinä saat olla rauhassa, Messi väitetysti sanoi.

Mikäli puhelun tiedot pitävät paikkansa, Messi suunnittelee päättävänsä Barca-uransa kesällä 2021. Hänen tämänhetkinen sopimuksensa myös päättyy tuolloin.