Lionel Messin tehokkuus osoittautui ratkaisevaksi Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa. Barcelona kaatoi Liverpoolin maalein 3-0 ja otti vahvan kiinnityksen finaalipaikkaan.

Luis Suárez viimeisteli Barcelonan avausmaalin ja kahdesta muusta vastasi Messi. Erityisesti Messin illan toinen osuma oli komea: vapaapotku melko kaukaa aivan yläkulmaan.

Ottelun tiimellyksessä nykyiset ja entiset huippupelaajat kommentoivat Messin esitystä Twitterissä.

– Hattu päästä, mikä esitys Liverpoolilta. Tuollaisen esityksen jälkeen ottelun voi hävitä vain, jos vastassa on hyvä joukkue ja jos ennen kaikkea vastustajalla on kaikkia muita paljon parempi pelaaja, Cesc Fàbregas kommentoi.

– Uskomaton ottelu molemmilta joukkueilta. Mutta kun joukkueessa on Leo Messi… Kun Messi haluaa voittaa Mestarien liigan, sitä tietää että hän on suorittamassa tehtävää, Gaizka Mendieta kirjoitti.

– Messi taas vauhdissa… Rio Ferdinand twiittasi.

Gary Lineker kommentoi Messiä pariinkiin otteeseen.

– Liverpool on ollut erinomainen toisella puoliajalla, mutta missä Messi, siellä vaara, Lineker ehti ensin kirjoittaa.

– VAU! Siis vau. Messi tekee 600. Barcelona-maalinsa vapaapotkulla, jollaista harvoin näkee. Pikkuinen nero uhmaa loogisuutta, Lineker kirjoitti hetkeä myöhemmin.

Cesc Fàbregas Soler

@cesc4official
Hats off to Liverpool, what an amazing performance. You can only lose a game like that if against you there is a good team but specially a player that is well above the rest.

Gaizka Mendieta

@GaizkaMendieta6
Incredible game by both teams @FCBarcelona & @LFC but when you have Leo Messi 👽🛸@TeamMessi wanting to win the @ChampionsLeague 🏆🎯 then you know he’s on a mission !! #UCL

Rio Ferdinand

@rioferdy5
Messi at it again.... 🤷🏽‍♂️👀⚽️ @ChampionsLeague

Gary Lineker

@GaryLineker
Liverpool have been excellent in the second half but where there’s Messi there’s danger.

Gary Lineker

@GaryLineker
WOW! Just Wow. Messi scores his 600th goal for @FCBarcelona with as good a freekick as you’ll ever see. The little genius defies logic.🐐🐐

EntiE