”Sitä tietää, että hän on suorittamassa tehtävää” – näin nykyiset ja entiset huippupelaajat kommentoivat Lionel Messin esitystä

© Kuva: Getty Images

Lionel Messin tehokkuus osoittautui ratkaisevaksi Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa. Barcelona kaatoi Liverpoolin maalein 3-0 ja otti vahvan kiinnityksen finaalipaikkaan.

Luis Suárez viimeisteli Barcelonan avausmaalin ja kahdesta muusta vastasi Messi. Erityisesti Messin illan toinen osuma oli komea: vapaapotku melko kaukaa aivan yläkulmaan.

Ottelun tiimellyksessä nykyiset ja entiset huippupelaajat kommentoivat Messin esitystä Twitterissä.

– Hattu päästä, mikä esitys Liverpoolilta. Tuollaisen esityksen jälkeen ottelun voi hävitä vain, jos vastassa on hyvä joukkue ja jos ennen kaikkea vastustajalla on kaikkia muita paljon parempi pelaaja, Cesc Fàbregas kommentoi.

– Uskomaton ottelu molemmilta joukkueilta. Mutta kun joukkueessa on Leo Messi… Kun Messi haluaa voittaa Mestarien liigan, sitä tietää että hän on suorittamassa tehtävää, Gaizka Mendieta kirjoitti.

– Messi taas vauhdissa… Rio Ferdinand twiittasi.

Gary Lineker kommentoi Messiä pariinkiin otteeseen.

– Liverpool on ollut erinomainen toisella puoliajalla, mutta missä Messi, siellä vaara, Lineker ehti ensin kirjoittaa.

– VAU! Siis vau. Messi tekee 600. Barcelona-maalinsa vapaapotkulla, jollaista harvoin näkee. Pikkuinen nero uhmaa loogisuutta, Lineker kirjoitti hetkeä myöhemmin.

EntiE


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.