Lionel Messi nousi Barcelonan ennätysmieheksi – antoi kehut Cristiano Ronaldolle

© Kuva: Getty Images

Lionel Messi toimi kapellimestarina, kun Barcelona kylvetti Lyonia Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa maalein 5-1.

Messi paukutti tehot 2+2 ja nosti saldonsa tämän kauden Mestarien liigassa lukemiin 8+3. Hämmentävää kyllä, tilastopalvelu Optan laskujen mukaan eilisilta oli vasta ensimmäinen kerta Messin uralla, kun mies tekee yhdessä ottelussa kaksi maalia ja tarjoilee päälle kaksi maalisyöttöä. Kaiken kaikkiaan Messi on iskenyt nyt 108 maalia Mestarien liigassa.

Tehoilujen lisäksi ilta oli Messille muullakin tapaa ikimuistoinen. Hän nousi jakamaan Barcelonan seuraennätystä voittojen määrässä. Aiemmin 476 voittoon on pystynyt Barca-paidassa vain Xavi. Nykyjoukkueen pelaajista viiden joukossa on myös Sergio Busquets.

Hienosta illastaan huolimatta Messi jakoi kehuja Cristiano Ronaldolle, jonka hattutemppu siivitti tiistai-iltana Juventuksen jatkoon Atlético Madridia vastaan.

– Luulin, että Atlético olisi vahvempi. Cristiano ja Juventus olivat todella vakuuttavia. Cristianolla oli taianomainen ilta.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää