Real Madridin on saatava suostumus Belgian jalkapalloliitolta, jos se haluaa neuvotella Roberto Martínezin kanssa päävalmentajan paikastaan.

Julen Lopeteguin potkut vahvistettiin maanantaina, ja hänen tilalleen Madridin päävalmentajaksi nostettiin väliaikaisesti reservijoukkueen käskyttäjä Santi Solari.

Chelsean entisestä managerista Antonio Contesta on huhuttu vakituista seuraajaa Lopeteguille, mutta neuvottelut italialaisen pestaamisesta ovat tiettävästi pitkittyneet.

Viime kesänä Belgian MM-pronssille johdattanut Martínez on nostettu espanjalaismediassa yhdeksi ehdokkaaksi Madridin peräsimeen.

Belgian jalkapalloliitto RBFA teki selväksi, että kiinnostuneiden seurojen on keskusteltava Martínezista heidän kanssaan.

– Jos jokin seura haluaa olla yhteydessä herra Martíneziin, heidän tulee ensin päästä yhteisymmärrykseen meidän kanssamme, sanoi RBFA:n edustaja FourFourTwon mukaan.

Belgiasta ei haluttu kommentoida, millaisella sopimuksella Martínez operoi maajoukkueessa.

– Me emme kommentoi liiton ja sen yhteistyökumppanien sopimuksia, sanoi edustaja ja painotti, että kyseessä on yksityisasia.

Cadena SER:n mukaan Belgian jalkapalloliitto ei aio estää Martínezin lähtöä, jos hän haluaa siirtyä Madridiin.