Barcelona hakee markkinoilta seuraajaa ja kirittäjää Luis Suárezille.

Aiemmin on sanottu, että ostoslistan kärkipaikoilla olisi Internazionalen Lautaro Martínez. Barca-johto tiettävästi tapasi Inter-kollegoitaan tiistain Mestarien liiga -ottelun yhteydessä. Lehtitietojen mukaan jonkinlaista keskustelua on käyty niin Lautarosta kuin Arturo Vidalista.

Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että Barcelona tutkailee muita vaihtoehtoja. Syynä on Interin Lautarolle asettama hintalappu. ESPN:n tietojen mukaan Inter-johto kertoi Barca-kollegoillee, että Lautaro ei liikahda kaksinumeroisella summalla. Hintalappu on siis vähintään 100 miljoonaa euroa.

Barcelonan kassassa ei tunnetusti mahdottoman paljon rahaa ole, sillä seura on hassannut viime vuosina valtavia summia hyökkäyspään pelaajiin. Philippe Coutinho maksoi 145 miljoonaa euroa, Ousmane Dembélé 125 ja Antoine Griezmann 120. Lisäksi Frenkie de Jong ostettiin keskikentälle 75 miljoonalla eurolla.

[readmore from=Barcelona]

ESPN:n mukaan Barcelonan ykkösvaihtoehto uudeksi keskushyökkääjäksi on edelleen Kylian Mbappé, mutta hän lienee kaikkein epärealistisin hankinta. Yhtenä nimenä on heitetty ilmaan myös tämän kauden sensaatio Erling Braut Håland. ESPN:n tietojen mukaan Barca on kuitenkin luopumassa myös tästä huutokaupasta.

Edelleen kysymysmerkki on myös Neymarin paluu. Tässä vaiheessa ei tiedetä, aikooko Barca tosissaan yrittää brasilialaisen takaisinostoa ensi kesänä.