Barcelona on yhä vahvasti kiinnostunut Internazionalen Lautaro Martínezista, mutta joutuu kamppailemaan hänestä ainakin Manchester Unitedin kanssa, Mundo Deportivo uutisoi.

Manchester United ei hankkinut viime kesänä korvaajaa Interiin siirtyneelle Romelu Lukakulle, minkä takia englantilaisseura tavoittelee uutta hyökkääjää tammikuun siirtoikkunalta.

Martínez on aloittanut kauden 2019-20 vahvasti, maalaten jo seitsemän kertaa 13 otteluun Antonio Conten alaisuudessa. Yksi hänen osumistaan syntyi viime kuun alussa Barcelonaa vastaan.

Aiempien tietojen mukaan Martínezin sopimukseen sisältyi 110 miljoonan euron ulosostopykälä. Mundo Deportivo kuitenkin uskoo, että ulosostopykälä on todellisuudessa 200 miljoonan euron suuruinen. Inter pyrkii uusimaan sopimuksensa Martínezin kanssa, jotta ulosostopykälästä päästäisiin täysin eroon.

Sama lehti myös uutisoi, että Barcelonan kapteeni Lionel Messi on suositellut maajoukkuetoveriaan seuran johtoportaalle. Martínez on pelannut Argentiinan A-maajoukkueessa 15 ottelua, maalaten niissä yhdeksän kertaa.