La Ligan ensimmäiset valmentajan potkut yllättävältä suunnalta – Marcelino sai lähteä erikoisella hetkellä

© Kuva: Getty Images

La Liga -kauden ensimmäiset valmentajapotkut on nähty. Valencia erotti tehtävästään päävalmentajansa Marcelinon, joka johdatti joukkueen täksi kaudeksi Mestarien liigaan. Potkujen syyn arvellaan olevan liian suuriksi kasvaneissa erimielisyyksissä seurapomo Peter Limin kanssa. Erimielisyyksiä uskotaan olleen usein muun muassa pelaajasiirroista.

– Valencia CF on ilmoittanut tänä keskiviikkona Marcelino García Toralille, että hänet irtisanotaan edustusjoukkueen valmentajan tehtävästä. Seura haluaa kiittää hänen työtään ja omistautumistaan pestinsä aikana ja toivottaa hänelle suurinta menestystä tulevaisuudessa, seuran lyhyessä tiedotteessa todetaan.

Tämän kauden kolmesta ottelustaan Valencia on saalistanut neljä sarjapistettä.

Potkut tulevat Valencian kannalta erittäin hankalaan aikaan, sillä seuran lähipäivien ohjelma on äärimmäisen kova. Lauantaina Lepakot vierailee Camp Noulla Barcelonan vieraana, ja tiistaina on edessä Mestarien liigan vierasottelu Chelseaa vastaan.

Marcelino aloitti Valencian valmentajana toukokuussa 2017. Aiemmin hän oli valmentanut muun muassa Villarrealia ja Sevillaa. Kaudella 2017-2018 hänet valittiin La Ligan parhaaksi valmentajaksi.

Uutta päävalmentajaa Valencialle ei ole vielä nimitetty.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.