Real-luotsi potkuhuhujen kiihtyessä: ”Minulla on yhä voimia jatkaa”

© Kuva: Getty Images

Huhut Real Madridin päävalmentajan Julen Lopeteguin potkuista ovat kiihtyneet päivä päivältä, mutta viimeisen pisaran uskotaan olleen Realin Barcelonalle kärsimä 1-5 -murskatappio El Clásicossa Camp Noulla (lue raportti). Lopetegui saikin vastailla medialle ottelun jälkeen lähinnä omaan asemaansa liittyviin kysymyksiin.

– Tappio oli kova pala. On aina raskasta hävitä Barcan kotikentällä, Lopetegui aloitti haastattelussa AS:n mukaan.

– Meillä oli paikkoja kääntää ottelun kulku. Loimme paikkoja, mutta emme tehneet maaleja, ja sitten kolmas maali lopetti toiveemme. Tulos ei heijasta ottelun todellista kulkua, mutta meidän pitää hyväksyä se.

– Olen tuloksesta surullinen, kuten koko pukukoppi, mutta voimia minulla on yhä. Tilanne on mahdollista kääntää, sillä joukkue kehittyy ja meillä on pelaajia, jotka eivät ole tietyistä syistä päässeet täyteen vireeseen.

– Minä koen olevani tarpeeksi vahva jatkaakseni joukkueen johtamista. Siitä minulla ei ole epäilystäkään, Lopetegui lupaa.

– Nyt mielessäni pyörii, kuinka nostaa joukkueen moraalia. Minä uskon tähän joukkueeseen. Kaikki ovat allapäin, mutta minä haluaisin nähdä, mitä huhti-toukokuussa tapahtuu.

– Minä en kuitenkaan tee päätöksiä. Olen selittänyt, mitä ajattelen ja miten paljon tähän joukkueeseen uskon. Loppu ei ole minun vastuullani.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.