Virallista: La Ligan avauskierroksen kahden ottelun ajankohta muuttuu – sarja käyntiin vasta lauantaina

© Kuva: Getty Images

Kuten tiistaina ounastelimme, on La Liga joutunut tekemään ottelusiirtoja. Siirrot eivät johdu esimerkiksi koronaviruksesta, vaan Espanjan jalkapalloliitto RFEF:n ja La Ligan pitkään jatkuneesta kiistasta siitä, voidaanko sarjaa pelata perjantaisin ja maanantaisin.

La Liga on pyrkinyt viime vuosina hajauttamaan kierroksen ottelunsa mahdollisimman monelle päivälle ja kellonajalle, jotta TV-katsojat ympäri maailman voisivat seurata mahdollisimman montaa peliä. Joukkueiden fanit ovat kuitenkin vastustaneet arkipelejä ja etenkin maanantaisin pelaamista lähinnä matkustussyistä.

Nyt kausi alkaa koronapandemian vuoksi ilman faneja. La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas totesi äskettäisessä haastattelussa toivovansa, että fanit voisivat päästä stadioneille parhaassa tapauksessa tammi-helmikuussa.

Tästäkin huolimatta, kiistan ollessa yhä kesken, La Liga on päättänyt siirtää avauskierroksen perjantaille ja maanantaille suunnitellut ottelut pelattaviksi lauantaina ja sunnuntaina.

Kauden piti alkaa huomenna perjantaina kello 22 Suomen aikaa Granadan ja Athletic Bilbaon välisellä ottelulla. Nyt tuo ottelu pelataankin lauantaina kello 19.30. Maanantai-illan Alavés-Real Betis pelataan sunnuntaina kello 15.

Myös Segundan perjantain ja maanantain kaksi ottelua siirrettiin samoin lauantaille ja sunnuntaille.

La Ligan avauskierroksen uusi ohjelma:

La 12.9.
17.00 Eibar-Celta Vigo
19.30 Granada-Athletic Bilbao
22.00 Cádiz-Osasuna

Su 13.9.
15.00 Alavés-Real Betis
17.00 Real Valladolid-Real Sociedad
19.30 Villarreal-Huesca
22.00 Valencia-Levante

Europelejä elokuussa pelanneet Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid, Sevilla ja Getafe sekä nousukarsinnoissa pelannut Elche avaavat kautensa vasta seuraavalla viikolla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.