Pelot käymässä toteen – yleisö La Liga -stadioneille vasta vuonna 2021?

© Kuva: Getty Images

Keskeytettyä La Liga -kautta pyritään tiettävästi jatkamaan kesäkuussa, jos koronavirustilanne sen suinkin sallii. Pitkään on ollut tiedossa, että mitä todennäköisimmin loppukauden pelit pelattaisiin ilman yleisöä. Nyt kurja tilanne on kuitenkin muuttumassa vieläkin kurjemmaksi.

Sport kirjoittaa, että yleisöä ei aiota päästää katsomoihin Espanjassa koko loppuvuoden aikana. Lehden mukaan Espanjan pääministeri Pedro Sánchez on jo ilmoittanut epävirallisesti La Ligalle, että seuraavan kerran ovet avautuvat ihmisille vasta vuoden 2021 puolella. Rajoittamalla suuria yleisötilaisuuksia Espanjan hallitus haluaa estää koronavirusepidemian uudelleen pahenemisen.

La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas kuuli asiasta Sánchezilta suoraan ja tiedotti La Ligan seuroja keskiviikkoisessa puhelinpalaverissa. Tebas tiedostaa, että katsomojen pysyminen suljettuina merkitsee mittavia talousvahinkoja kahden ylimmän sarjatason seuroille.

Tebas onkin suositellut seuroille suoraan vyön kiristämistä. Menoja on pakko leikata, jotta ne selviävät loppuvuoden taloudellisista haasteista ilman yleisön tuomia tuloja.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.