COVID-19-pandemia on riepotellut Espanjaa rajusti siitä lähtien, kun tauti Eurooppaan reilu vuosi sitten rantautui. Espanjassa on todettu yli 3 miljoonaa koronatartuntaa, ja kuolleita on noin 66 000 – kuudenneksi eniten Euroopassa.

Myös koronarajoitukset ovat olleet Espanjassa tiukkoja viime keväästä lähtien. Siksipä valencialainen poliitikko Toni Cantó paheksuikin Twitterissä suorasanaisesti sitä, kuinka Barcelonan fanit kokoontuivat Camp Noun edustalle matsitunnelmaa nostattamaan ennen tiistaista Mestarien liiga -ottelua Barcelonan ja PSG:n välillä.

– Covid otti murskavoiton, Cantó kirjoitti twiittiinsä.

Toni Cantó

@Tonicanto1
Así están los aledaños del Camp Nou antes dei início del partido entre el Barça y el el PSG.

Gana el Covid por goleada.

Videolla laulettiin, tanssittiin ja hypittiin turvaväleistä piittamatta, eikä kaikilla ollut myöskään kasvomaskeja. Barcelonan pelaajia vastaanottamaan tulleesta monisatapäisestä joukosta ammuttiin myös ilotulitusraketteja.

Hulinat nähtiin noin kaksi tuntia ennen ottelun alkua, ja niiden vuoksi myös Barcelonan joukkueen saapuminen stadionille oli hieman tavallista hitaampaa. Joillain kannattajilla oli mukanaan Barcelonan väreihin maalattu kyltti, jossa luki ”Puta P$G”, vapaasti suomennettuna ”V*tun PSG”, symbolin myötä myös PSG:n maineeseen ostoseurana viitaten.

Kuten hyvin tiedetään, Barcelonan kannattajien juhlatunnelmat kuitenkin laimenivat, kun PSG otti kentällä selkeän 4-1-voiton ja pani jo jalkansa tiukasti puolivälieräoven väliin.

LUE MYÖS:

Kylian Mbappé murskasi Barcelonan hattutempullaan Mestarien liigassa

Suuri tilastokatsaus satumaisesta UCL-illasta: Barcelonan jatkomahdollisuudet nollissa? – Näin harvinaisen tempun ilmiömäinen Kylian Mbappé teki

Ronald Koeman myönsi todellisuuden iskeneen vasten Barcelonan kasvoja: ”En voi valehdella”

”Messikö? Ei, todellinen ilmiö on Mbappé” – Näin kansainvälinen lehdistö käsitteli PSG:n murskavoittoa

Katso: Yksi kuva kertoo karusti Barcelonan sysimustasta illasta – Gerard Piquen musta hetki levinnyt räjähdysmäisesti somessa

Hattutemppu-Mbappélta kysyttiiin heti siirtohuhuista: ”Olisi tyhmää tehdä päätös yhden pelin perusteella”

”Haista v*ttu”, ”Älä huuda, rauhoitu!” – Barcelona-tähdet Gerard Piqué ja Antoine Griezmann hurjassa sanasodassa PSG-pelin sisällä

Antoine Griezmann osoitti urheiluhenkeä murskatappion jälkeen: ”Hän tulee olemaan Leon ja Cristianon tasolla”