Valenciassa on tällä hetkellä todea kireä tunnelma.

Seura myi kesällä useita avainpelaajiaan muihin maisemiin, muttei hankkinut ketään tilalle, mikä tuli yllätyksenä uudelle päävalmentajalle Javi Gracialle. Espanjalaisluotsi on julkisuudessa arvostellut seurajohtoa siitä, ettei joukkuetta ole vahvistettu mitenkään. Lehtitietojen mukaan Gracia on uhannut jo lähteä seurasta, vaikka hän on ehtinyt johdattaa Valencian vasta viiteen otteluun.

[readmore from=Valencia]

Tilanteeseen nähden Valencia on aloittanut kautensa mukiinmenevästi kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä, mutta vireen pelätään muuttuvan huomattavasti huonompaan suuntaan.

Nyt oman lusikkansa soppaan on laittanut Valencian keskikenttäpelaaja Geoffrey Kondogbia, joka kritisoi seuran puheenjohtajaa Anil Murthya sosiaalisessa mediassa avoimesti.

Kondogbia, 27, on huhuissa yhdistetty Atlético Madridiin, joka sai lisäaikaa hankkia korvaajan Thomas Parteylle, koska Arsenal aktivoi hänen ulosostoklausuulinsa siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Lehtitietojen mukaan Murthy on kuitenkin ilmoittanut Atlétille, ettei aio myydä Kondgobiaa alle hänen ulosostohinnan.

– Olit jo tuhonnut kunnianhimoisen projektin, mutta sinun piti vielä huijata valmentajaasi ja lopulta minua. Kiitos, Anil Murthy, kirjoitti Kondogbia Instagram-julkaisuunsa.

El Larguero

@ellarguero
😮😡 Kondogbia, en su Instagram tras las palabras de hoy de Anil Murthy

Kondogbia on edustanut Valenciaa kesästä 2017 lähtien ja pelannut seurassa 104 ottelua.