Ronald Koemanin sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Osapuolet neuvottelevat tiettävästi ensi kauden kattavasta jatkosopimuksesta.

Koemanin ja Barcelonan puheenjohtajana toimivan Joan Laportan välit eivät ole tiettävästi järin hyvät. Koeman on pettynyt muun muassa siihen, miten paljon ja avoimesti Laporta keskustelee espanjalaismedian kanssa.

Hollantilaisluotsi kertoi, ettei pitänyt lainkaan siitä, miten Laporta oli antanut ymmärtää, ettei Koemanilla ole täyttä valtaa urheilullisissa päätöksissä.

– Välini Laportan kanssa ovat paremmat kuin aiemmin, mutta viime viikolla tapahtui jotain, mistä en pitänyt. Hän antoi ymmärtää haastattelussa, ettei valmentajalla ole kaikkea valtaa urheilupuolella. Laporta puhui liikaa, Koeman totesi NOS:lle.

Koeman on kuitenkin valmis jäämään Barcelonaan.

– Mielestäni pitäisi aina luoda sellainen ilmapiiri, jossa asiat sanotaan ja tehdään selvästi. Kun et ole varma valmentajasi tulevaisuudesta, luo se tietenkin spekulaatiota. Valmentajan näkökulmasta se ei ole suinkaan optimaalinen lähtökohta. Olen valmis jäämään Barcelonaan. Nautin työstäni joukkueen päävalmentajana. Tällä seuralla on hieno tulevaisuus edessään kiitos minun.

Lähde: Sport