Barcelonan uskottiin saavan merkittävää etua paitsi kotikentästään ja hyvästä vireestään, myös Neymarin ja Ángel Di Marían poissaoloista. Joidenkin mielestä suosikkiasema oli kääntynyt Barcelonalle, mutta kentällä PSG – ja etenkin Kylian Mbappé – vei, ja Barca vikisi.

4-1-vierasvoitto antaa PSG:lle erinomaiset mahdollisuudet jatkoon, ja Barcelona tarvitsisi historiallisen ihmetempun tästä sillasta noustakseen. Se on erittäin lähellä pudota Mestarien liigan neljännesvälierävaiheessa ensimmäisen kerran 14 vuoteen. Tämän myönsi pelin jälkeen myös Barcelonan valmentaja Ronald Koeman.

– PSG oli parempi ja tehokkaampi. Saimme 1-0-tilanteessa Ousmane Dembélélle hyvän paikan, mutta toisen puoliajan ansiosta tulos vastaa tapahtumia. Fyysisesti PSG oli parempi kuin me, Koeman tunnusti.

– Aivan varmasti tämä on kylpy realiteeteissä. PSG näytti, että sillä on kokonaisvaltaisempi joukkue. Se asia pitää hyväksyä, jatkaa samalla tiellä ja pyrkiä parantamaan.

[readmore from=Barcelona]

– Tiesimme, että näin voi käydä, koska PSG on mahtava joukkue, ja kokemuksensa ja muiden asioiden ansiosta tällä hetkellä meitä edellä.

Tällaisista lähtökohdista, kolmen maalin kotitappiosta, ei ole Mestarien liigan pudotuspeleissä ennen noustu jatkoon, ja Koeman myöntää itsekin mahdollisuudet ohuiksi.

– Aina on olemassa toinen osaottelu, mutta en voi valehdella. Jos häviää 1-4, ovat mahdollisuudet todella pienet.

Lähde: AS

LUE MYÖS:

Kylian Mbappé murskasi Barcelonan hattutempullaan Mestarien liigassa

Suuri tilastokatsaus satumaisesta UCL-illasta: Barcelonan jatkomahdollisuudet nollissa? – Näin harvinaisen tempun ilmiömäinen Kylian Mbappé teki