Barcelona kaatoi Juventuksen Mestarien liigassa – Ronald Koeman vakuuttaa: ”Tämä oli kauden paras ottelu”

© Kuva: Getty Images

Barcelona voitti Juventuksen Torinossa tiistai-iltana 2-0, ja siirtyi siten Mestarien liigan lohkossaan kuudella pisteellä yksin kärkipaikalle. Lue otteluraportti täältä.

Barcelona pelasi etenkin vahvan toisen jakson ja oli jatkuvasti Juventuksen niskan päällä. Ousmane Dembélé ja Leo Messi vastasivat Barcelonan maaleista.

Barcelonan päävalmentajan Ronald Koemanin mukaan kyseessä oli joukkueen kauden paras ottelu.

– Pelasimme hyvän ottelun. Pelasimme omalla tavallamme. Loimme useita maalipaikkoja ja meidän olisi pitänyt laittaa peli pakettiin paljon aiemmin. Olen tyytyväinen otteluun ja joukkueen asenteeseen. Tämä oli suuri voitto.

– Mielestäni tämä oli kokonaisvaltaisin ottelu tähän mennessä ottaen huomioon vastustajan ja sen, että pelasimme vieraissa. Kauden paras ottelumme, Koeman vakuutti.

Koeman otti myös kantaa Barcelonan topparitilanteeseen. Ronald Araújo loukkaantui avausjakson lopussa ja Koeman joutui peluuttamaan Frenkie de Jongia keskuspuolustajanaan.

– Tiesimme kauden alusta saakka, ettei toppariosastomme ole järin leveä. Jos meiltä puuttuu yksi tai kaksi topparia, olemme ongelmissa. De Jong on pelannut topparina maajoukkueessa ja onnistui nytkin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.