Lionel Messi on ”pysäyttämätön” – Jürgen Klopp ylpeänä: ”Me puolustimme häntä hyvin”

© Kuva: Getty Images

Barcelona voitti keskiviikkoiltana Liverpoolin 3-0 Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa. Osumista vastasivat englantilaisseuran entinen kärkimies Luis Suárez sekä kaksi maalia tehnyt Lionel Messi. (Otteluraportti)

Liverpool-manageri Jürgen Klopp ylisti Messiä ottelun jälkeen. Saksalaisluotsin mielestä hänen joukkueensa suoriutui jopa melko hyvin argentiinalaisen puolustamisessa.

– Messi on pysäyttämätön koska on mahdotonta puolustaa tuollaista vapaapotkua, Klopp kertoi lehdistölle.

– Ehkä se [2-0-maali] ei ollut hänen paras maalinsa, mutta se osoittaa kuinka hän osaa olla aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Olen hänen suuri ihailijansa, me puolustimme häntä hyvin.

– On hyvin hankala pelata Barcelonaa vastaan, mutta jos katsomme tulosta, Herra [Ernesto] Valverde teki kaiken oikein ja minä puolestaan kaiken väärin.

Lue Valverden kommentit ottelusta tästä

Klopp oli rajun näköisestä lopputuloksesta huolimatta ylpeä joukkueensa suorituksesta. Hänen mielestään kyseessä oli Liverpoolin paras esitys Mestarien liigan vieraskentillä viimeisen kahden vuoden aikana.

– Mielestäni tämä oli paras vierasottelumme Mestarien liigassa, eikä ainoastaan tänä vuonna vaan viime vuosi mukaan lukien, Klopp jatkoi.

– Se on OK hävitä vieraskentällä Euroopassa, mutta ongelma on se ettemme tehnyt maalia tänään – se ei ole OK.

– Kerroin heille [pelaajilleni] että olen heistä erittäin ylpeä, ja että nautin ottelusta. 3-1 olisi ollut parempi tulos ja tuntisin oloni silloin hieman erilaiseksi.

Erityisesti Sadio Manélla ja Mohamed Salah’lla oli erinomaiset maalipaikat ottelun aikana. Marc-André ter Stegen joutui puolestaan venymään kolmeen huipputorjuntaan pitääkseen Liverpoolin nollilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.