Valencia-legenda kritisoi rajusti seurajohtoa: ”He eivät edes tiedä, missä Valencia sijaitsee”

© Kuva: Getty Images

Valencian omistaja Peter Lim on ollut seuran kannattajien kynsissä jo vuosien ajan.

Lim ja seuran puheenjohtaja Anil Murthy ovat olleet merkittäviä osasyyllisiä siihen, miksi Valencia on ollut jo pitkään haastavassa urheilullisessa tilanteessa.

Kuluva kausi on sujunut odotetun huonosti. Päävalmentaja Javi Gracia sai potkut maanantaina. Valencia on vain kuuden pisteen päässä putoamisviivan huonommasta puolesta.

Valenciassa aikoinaan hurjaa jälkeä tehnyt Mario Kempes kritisoi Limiä ja Valencian seurajohtoa Radio Marcan haastattelussa.

– Valencian kannattajat ottivat uudet omistajat hyvin vastaan, mutta Singaporissa pelattavalla jalkapallolla ei ole mitään tekemistä Valencian kanssa. Valencian omistajan on tiedettävä jotain jalkapallosta ja jos et tiedä, on sinun opittava. He eivät kykene korjaamaan seuran urheilullista tilannetta. He eivät osaa edes espanjaa, eivätkä he tiedä, missä Valencia sijaitsee. Ikävä kyllä Valenciasta on muodostunut todellinen hullujen huone, Kempes latasi.

Valencian kannattajat ovat suunnitelleet järjestävänsä protestin Mestallan läheisyydessä. Myös Manchester Unitedin kannattajat protestoivat seurajohtoaan vastaan viime sunnuntaina, jonka vuoksi Liverpool-ottelu siirrettiin.

– Kukaan ei kiinnittänyt minuun huomiota, kun varoitin, että näin voisi tapahtua. Minut hiljennettiin ja nyt ihmiset ymmärtävät, mitä on tapahtumassa. Jos Valencian kannattajat yhdistävät voimansa, omistajat huomaavat tilanteen vakavuuden. Jos kannattajat järjestävät protestin, on heidän oltava yhdessä. On vain katsottava, mitä Manchesterissa tapahtui. Valencian kannattajat ovat kyllästyneet tähän, Kempes viittasi seuran surkeaan tilanteeseen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.