Julen Lopeteguilla saattaa tänään olla viimeistä kertaa Real Madridin päävalmentajana.

Lopeteguin potkuista on puhuttu parin viime viikon ajan, sillä Real on kyntänyt nyt jo viisi ottelua putkeen ilman voittoa. Tänä iltana vastaan asettuu Mestarien liigan ottelussa Viktoria Plzen. Espanjalaismedian tietojen mukaan Realin on saatava ottelusta hyvä tulos, tai Lopetegui lähtee.

Nyt on jo tiedossa, millaisella kokoonpanolla Real lähtee illan peliin. 19 pelaajan ryhmässä ei ole suuria yllätyksiä, mutta pari pientä kylläkin.

Ensinnäkin, Lopetegui otti teinihyökkääjä Vinícius Júniorin mukaan. Viime kesänä 45 miljoonalla eurolla hankittu Vinícius on alkukauden pelannut lähinnä Real Madrid Castillan riveissä. Edustusjoukkueessa nuorukainen on saanut vastuuta 12 minuuttia.

Viníciuksen tieltä Lopetegui pudotti Dani Ceballosin. Keskikenttäpelaaja on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 11 ottelua. Peliminuutteja on kertynyt yhteensä 514.

[readmore from=Real-Madrid]

Ceballosin lisäksi kokoonpanosta pudotettiin myös toppari Jesús Vallejo, vasen pakki Sergio Reguilón ja keskikenttämies Marcos Llorente. Nämä kaikki olivat odotettuja ratkaisuja, sillä Reguilón ja Llorente ovat tällä kaudella pelanneet kumpikin vain yhdessä ottelussa – Vallejo ei yhdessäkään.

Lopeteguin teknisten päätösten lisäksi Realilta puuttuu illan ottelusta Dani Carvajal, joka potee pohjevammaa.

Real Madridin ja Plzenin välinen ottelu alkaa kello 22 Suomen aikaa.