Real Madridin hyökkääjä sai kovaa kritiikkiä maajoukkuevalmentajaltaan – ”Luka Jovicin ongelma on Luka Jovic”

© Kuva: Getty Images

Luka Jovic siirtyi kesällä Eintracht Frankfurtista Real Madridiin noin 60 miljoonalla eurolla.

22-vuotiaan kärjen syyskausi Real Madridissa ei sujunut odotetusti. Jovic jäi olemattomalle peliajalle ja onnistui vain kertaalleen maalinteossa.

Syksyllä Jovic poistui Serbian A-maajoukkuereissusta loukkaantumisen vuoksi. Jovic pelasi kuitenkin vain neljä päivää myöhemmin Real Madridin ottelussa.

Serbian A-maajoukkueluotsi Ljubisa Tumbakovic on hyvin pettynyt Jovicin asenteeseen.

– Yritän huolehtia siitä, että jokainen pelaaja saa itsestään kaiken irti maajoukkueessa. Jovic on etääntynyt maajoukkuetoiminnasta. Hän on ainoa pelaaja, joka on etääntynyt meistä. Minulla ei ole hänen kanssa minkäänlaista välirikkoa. Jovicin ongelma on Jovic, Tumbakovic totesi Blic Sportille.

– Hän yhtäkkiä vain hävisi harjoituksistamme, eikä vastannut meille. Valmentajana olen aina valmis luottamaan Jovicin kaltaiseen pelaajaan, koska en olisi ammattilainen, jos en haluaisi hänen kaltaista pelaajaa joukkueeseeni. Silti fakta on se, että hänen on vakuutettava meidät, mediat, kannattajat, jalkapalloliitto ja minut siitä, että hän on valmis pelaamaan maajoukkueessa. Hän ei ole missään vaiheessa osoittanut sitä.