AS: Barcelona jäämässä kakkoseksi hyökkääjäkaupoissa – syynä seurasuhteet?

© Kuva: Getty Images

Serbihyökkääjä Luka Jovic on epäilemättä yksi tulevan kesän siirtomarkkinoiden nimistä. Vaikka 21-vuotias onkin vasta tämän kauden jälkeen tekemässä lainasiirrostaan Eintracht Frankfurtin kanssa niin sanotusti pysyvän, pidetään hänen saapumistaan Espanjaan vain ajan kysymyksenä.

Jovic on siis vielä tällä hetkellä Benfican pelaaja, mutta muiden muassa AS:n artikkeli pohjaa täysin siihen, että mahdollisia siirtoneuvotteluita hänestä tullaan käymään nimenomaan Frankfurtin kanssa. Virallinen siirto bundesliigaseuran rosteriin tapahtunee loppukeväästä tai alkukesästä. Espanjalaislehti katsoo tämän asetelman suosivan Real Madridia.

– Lukalla on tarjouksia monelta seuralta, yhtenä niistä Barcelona. Tällä hetkellä hän ei ole kiinnostunut, sillä minuuttien saaminen Barcassa ei ole mitenkään selvä asia, sanoi hyökkääjän isä Milan Jovic hiljattain.

Barcelonan tarkoituksena uskotaan olleen kiinnittää Jovic suhteellisen matalalla korvauksella tänä kesänä, ja tavallaan ajaa häntä pikkuhiljaa sisään Luis Suárezin seuraajaksi. Jovic on kuitenkin juuri nyt liekeissä, eikä mitä ilmeisimmin ole valmis odottamaan vuoroaan. Tällä kaudella maaleja on syntynyt Bundesliigassa ja Eurooppa-liigassa yhteensä 25.

Eintrachtin ja Realin keskinäisten suhteiden uskotaan olevan siirrolle suuntaa antavia. Viime kaudella Jesus Vallejo pelasi saksalaisten riveissä, ennen paluutaan Realiin. Joukkueiden välillä ovat siirtyneet lisäksi Omar Mascarell ja Lucas Torró.

Jovicin hinnan arvioidaan kesällä asettuvan 50 ja 60 miljoonan euron välimaastoon. José Ángel Sánchez Realin seurajohdosta on tietojen mukaan jo tavannut saksalaisseuran edustajia siirron tiimoilta.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää