Liverpoolin huippuhankinta ei saanut aikoinaan pelipaikkaa Atléticosta – nyt iskee maaleja Mestarien liigassa: ”Lähteminen oli paras ratkaisu”

© Kuva: Getty Images

Atlético hankki Diogo Jotan Paços Ferreirasta noin seitsemällä miljoonalla eurolla kesällä 2016.

Jota vietti harjoituskauden Atléticon riveissä, jonka jälkeen matka jatkui lainalle Portoon. Jota pelasi muutaman harjoitusottelun Atléticon paidassa, mutta ei koskaan debytoinut virallisessa ottelussa. Vuotta myöhemmin Atlético lainasi Jotan Wolverhamptoniin, joka osti portugalilaisen itselleen 14 miljoonalla eurolla kesällä 2018.

Jota loisti Wolvesissa ja sai syyskuussa siirron Liverpooliin. Liverpool maksoi Jotasta noin 45 miljoonaa euroa. Jotan ura Liverpoolissa on alkanut upeasti. 15 ottelussa on syntynyt yhdeksän maalia. Jota on tehnyt Mestarien liigassa jo neljä maalia.

Jota kertoi The Athleticin haastattelussa ajastaan Atléticossa. Jota ei kadu Atlético-siirtoaan, vaikkei saanutkaan pelipaikkaa seurasta.

– En kadu Atlético-siirtoani. Atlético oli Mestarien liigan finaalissa juuri ennen siirtoani. Kehityin valtavasti sen harjoituskauden aikana ja se merkkasi minulle paljon.

– Odotin Atlético-etappini sujuvan paremmin ja sieltä lähteminen oli paras ratkaisu urani kannalta. Jokainen kokemus kasvattaa sinua ihmisenä. Vaikkei se sujunutkaan odotetusti, niin sain siitä tärkeää kokemusta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.