Real Madrid on kärsinyt maalintekovaikeuksista sen jälkeen, kun Cristiano Ronaldo lähti seurasta kesällä 2018. Tämän kauden 27 sarjaottelussa Real Madrid on tehnyt 14 maalia Barcelonaa vähemmän (49-63).

Yksi maailman kuumimmista kärkimiehistä on epäilemättä teini-ikäinen Erling Braut Håland. 19-vuotias norjalainen siirtyi tammikuussa Red Bull Salzburgista Borussia Dortmundiin, ja osoitti nopeasti, ettei hyppy Itävallan Bundesliigasta siihen tunnetumpaan Bundesliigaan tuottanut minkäänlaisia vaikeuksia.

Nyt Marca kirjoittaakin, että Real Madrid aikoo lähteä vakavasti tavoittelemaan Hålandia joukkueeseensa. Aiemmin Realin on kerrottu seuraavan tarkasti Internazionalen argentiinalaista Lautaro Martínezia, mutta nyt seurapomo Florentino Pérezin suunnitelmissa on erityisesti Håland.

Marcan mukaan Real Madrid on suunnittelemassa serbikärki Luka Jovicin liittämistä osaksi kauppaa. Jovic siirtyi Madridiin viime kesänä, mutta ei ole onnistunut lyömään itseään läpi La Ligassa. Bundesliigassa hyökkääjä on sen sijaan arvossaan, sillä Jovic teki muhkeita maalimääriä Eintracht Frankfurtissa pelatessaan.

AS kiinnitti pari päivää sitten huomionsa myös siihen, että Håland kehui oman Instagram-tilinsä haastattelussa vuolaasti ikätoveriaan, niin ikään Real Madridissa pelaavaa Viniciusta. Håland valitsi itse hänelle lähetettyjen kysymysten joukosta, mihin vastata.

[readmore from=Håland-Erling-Braut]

– Vinicius on hyvä pelaaja ja huippulahjakkuus, Håland vastasi fanin hänelle lähettämään kysymykseen.

AS uskoo vahvasti, että Håland voi olla tulevaisuudessa Real Madridin pelaaja. Kysymys kuuluukin, joko Madrid tavoittelee häntä ensi kesänä, vai vasta talven 2020-2021 siirtoikkunassa, jolloin nuorukaisen 75 miljoonan euron ulosostoklausuuli astuu voimaan.