Zinédine Zidane kommentoi Eden Hazardin loukkaantumista: ”Vaikeita aikoja”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin laitahyökkääjä Eden Hazard loukkaantui viikko sitten La Ligan kamppailussa Espanyolia vastaan. Belgialainen kärsii nilkkavammasta. Hän ei osallistunut joukkueen harjoituksiin lauantaina, eikä ole mukana sunnuntain ottelussa Athletic Bilbaota vastaan.

Hazard on kärsinyt tällä kaudella jo aiemmin pariin otteeseen nilkkavammasta. Hän on pelannut yhteensä 14 La Ligan ottelua kuluvalla sesongilla.

Los Blancosin päävalmentaja Zinédine Zidane kommentoi belgialaisen tilannetta sunnuntain ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa.

– Toivottavasti puhumme vain muutamista päivistä [viitaten Hazardin paluuseen]. Hän on elänyt vaikeita aikoja, emmekä halua riskeerata mitään. Toivottavasti kyseessä on pieni vamma, ja näemme hänet vielä kentillä tällä kaudella, ranskalaisvalmentaja totesi.

– Hän on ollut sivussa nyt kolme tai neljä päivää. Emme tiedä vielä mitään tarkemmin. Hazardin tilanne on sellainen, jota ei haluaisi tapahtuvan, se on pahinta minullekin. Hän pelaa ensimmäistä vuottaan täällä ja haluaa auttaa joukkuetta, ja kun hän ei voi tehdä sitä, hän ei ole iloinen, Zidane jatkoi.

– Jos hän ei ole täydessä kunnossa, se on ongelma kaikille. Toivottavasti hän pääsee takaisin mahdollisimman nopeasti. En usko, että hän on huolissaan. Hän haluaa vain päästä takaisin pelaamaan, Zidane päätti.

Lähde: Marca