Eden Hazardin maajoukkueluotsi puolustaa belgialaistähteä: ”Hänestä tulee massiivinen pelaaja Real Madridille”

© Kuva: Getty Images

Laitahyökkääjä Eden Hazard ei ole epäonnistunut Real Madridissa, sanoo Belgian maajoukkueen päävalmentaja Roberto Martínez.

Belgialaistähti Hazard, 29, sai viime kesänä unelmien siirtonsa Madridiin, kun Los Blancos pulitti hänestä Chelsealle sata miljoonaa euroa. Hänen ensimmäinen kautensa Espanjassa ei ole kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaisesti. Hazard on kyennyt pelaamaan loukkaantumisten takia vain 15 ottelua. Niissä hän on tehnyt yhteensä yhden maalin ja syöttänyt viisi.

Martínezin mukaan Belgian maajoukkueen kippari näyttää vielä epäilijöilleen.

– Minusta Edenin tilanne on hyvin selkeä. Häneltä on jäänyt väliin yli 20 ottelua. Kahdeksan kauden aikana Chelseassa häneltä jäi väliin 18 peliä, joten siinä on huonoa tuuria mukana. Eden ei ole pystynyt tekemään työtään, kommentoi Martínez beIN Sportsille.

– Onko hän epäonnistunut? Ei, eikä nyt ole oikea aika tuomita häntä. Kun hän joskus päättää uransa Real Madridissa, sitten hän voi katsoa taaksepäin ja arvioida suoritustaan ja rooliaan.

– Jos minulta kysytään, uskon, että Eden Hazardista tulee massiivinen, massiivinen pelaaja Real Madridille.

– Tunnen Edenin läpikotaisin. Hänellä on uransa paras hetki menossa. En usko, että Real Madrid päättää ikinä luopua hänestä. Heillä on luultavasti paras pelaaja uuden projektin aloittamiseen.

– Hän on paras jalkapalloilija, jonka ympärille Real Madrid voi rakentaa projektinsa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2.Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!