AS: Chelsea on päätöksensä tehnyt – Eden Hazard myydään

© Kuva: Getty Images

Madridilaislehti AS kertoo Real Madrid -kannattajien kannalta hyviä uutisia: Chelsea aikoo myydä Eden Hazardin.

AS on saanut lähteidensä kautta tietää asiasta Chelsean ja Real Madridin välisen yhteydenpidon kautta. Lehden tietojen mukaan Chelsea valmistautuu tulevaan kesään kahden eri skenaarion voimin: joko FIFA:n langettamaa siirtokieltoa lykätään (eli Chelsea saisi hankkia pelaajia tulevana kesänä), tai sitten siirtokielto pysyy voimassa ja Chelsea saa hankkia pelaaja vasta kesällä 2020. Kummassakaan skenaariossa Hazard ei ole Chelsean pelaaja enää tämän kauden jälkeen.

28-vuotiaan Hazardin tilanne on jo pitkään ollut se, ettei hän ole ollut halukas allekirjoittamaan jatkosopimusta Chelsean kanssa. Samaan aikaan mies on avoimesti flirttaillut Real Madridin suuntaan ja kehunut kovasti Zinédine Zidanea.

Hazardin sopimus umpeutuu kesällä 2020. Chelsean vaihtoehtoina ovat siis olleet Hazardin myynti tai hänen pitämisensä sopimuskauden loppuun asti. Nyt näyttää siltä, että Chelsea haluaa saada hyökkääjästä edes jonkinlaisen korvauksen.

Siirtokorvaus on AS:n tietojen mukaan se, mistä neuvotteluja Realin ja Chelsean välillä käydään. Yhtään virallista tarjousta Real ei ole vielä tehnyt.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää