Eden Hazard puhui varsin avoimesti Real Madridista – muuttuuko puheet teoiksi?

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on nyt pelannut jo neljä ottelua peräkkäin tekemättä maaliakaan. Saldona on ollut kolme tappiota ja yksi tasapeli. Samaan aikaan Eden Hazard on tykittänyt Chelsealle viimeiseen neljään otteluun kolme maalia.

Ainakin paperilla Real Madridilla olisi huutava tarve Hazardin kaltaiselle maalinsylkijälle. Hazard puhui Real Madridista varsin avoimeen sävyyn Southampton-voiton jälkeen.

– Real Madrid on maailman paras seura. En halua valehdella, se on ollut minun unelmani lapsesta saakka. Olen unelmoinut tuosta seurasta. Näemme myöhemmin. En halua puhua siitä koko ajan, Hazard sanoi Marcan mukaan.

– Minulla ei ole nyt aikaa, mutta aiomme puhua tulevaisuudestani pian, siihen uskon. Haluan parasta itselleni, mutta myös Chelsealle, koska he ovat antaneet minulle kaiken.

Hazardin nykyinen sopimus Chelsean kanssa on voimassa kesään 2020 saakka.

– En halua sanoa, että teen jatkosopimuksen ja sitten en välttämättä teekään. Joskus herään niin, että haluan siirtyä. Joskus tuntuu, että haluan jäädä, Hazard sanaili.

Siirtoikkuna aukeaa jälleen tammikuussa. Chelsea tuskin haluaa luopua Hazardista kesken kauden, varsinkin jos Chelsean meno jatkuu Valioliigassa yhtä vakuuttavana kuin tähän asti.

Luultavasti Real Madrid joutuisi joka tapauksessa pulittamaan Hazardista pitkän pennin. Toisaalta Real ei viime kesänä hankkinut Cristiano Ronaldon tilalle selkeää korvaajaa, joten voisi kuvitella, että budjetista voisi löytyä tarvittavat rahat Hazardin hankkimiseen.