Italialaislehti: Mikä katastrofi! Internazionale ei pysty maksamaan Real Madridista hankkimansa pelaajan siirtokorvausta sovitusti

© Kuva: Getty Images

Italialainen La Repubblica uutisoi, että Serie A:n Internazionalen taloustilanne on heikentynyt koronaviruksen takia pahasti. Seuran maksuvaikeudet liittyvät välillisesti myös Real Madridiin.

La Repubblican mukaan Inter ei nimittäin pysty maksamaan Real Madridille ajoissa ensimmäistä osaa Achraf Hakimin siirtokorvauksesta. Hakimi siirtyi Madridista Milanoon viime vuonna 45 miljoonalla eurolla.

Internazionalen on ollut määrä maksaa Real Madridille ensimmäinen osuus tammikuussa. La Repubblican mukaan Inter neuvottelee nyt Real Madridin kanssa siitä, voisiko italialaisseura maksaa kymmenen miljoonaa euroa vasta maaliskuussa.

Lisäksi Inter ei ole pystynyt maksamaan omille pelaajilleen kaikkia bonuksia kesältä 2020. Italialaislehti kirjoittaa, että jos Internazionale ei pysty hoitamaan sopimiaan maksuvelvoitteita, uhkaa seuraa todennäköisesti ainakin pistemenetys Serie A:han.

Interin seurajohtoon kuuluvat Giuseppe Marotta ja Alessandro Antonello ovat vakuutelleet, että seura pystyy maksamaan pelaajilleen sovitut bonukset helmikuun 16. päivään mennessä.

Lähde: Goal

LUE MYÖS:
Brassilegenda Ronaldon mukaan Real Madrid teki viime syksynä pahan virheen – espanjalaisjätti luopui ”poikkeuksellisesta pelaajasta”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.