Virallista: Real Madrid myi puolustajansa Interiin

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on vahvistanut kotisivuillaan jo pitkään julkisena salaisuutena pidetyn pelaajakaupan. Siinä oikea laitapuolustaja/laitalinkki Achraf Hakimi siirtyy Serie A:n Internazionaleen.

Achraf Hakimi liittyi Real Madridin junioreihin vuonna 2006, ollessaan 8-vuotias. Hän pelasi Realin edustusjoukkueessa kaikkiaan 17 virallista ottelua, joista yhdeksän oli La Liga -pelejä ja kaksi Mestarien liigan otteluita. Hakimi on tehnyt La Ligassa kaksi maalia.

Viimeiset kaksi kautta 21-vuotias Hakimi on viettänyt lainalla Bundesliigan Borussia Dortmundissa – suurella vastuulla ja suurella menestyksellä. Tällä kaudella hän teki Dortmundille Bundesliigassa viisi maalia ja antoi kymmenen maalisyöttöä. Kahdeksassa Mestarien liigan ottelussa Hakimi teki neljä osumaa, joista kaksi tulevan seuransa Internazionalen verkkoon.

Madridissa syntynyt Hakimi edustaa maajoukkuetasolla Marokkoa. Nuoresta iästään huolimatta hän on pelannut Marokon A-maajoukkueessa jo 28 ottelua.

Inter maksaa Hakimista Real Madridille tiettävästi 40 miljoonan euron siirtokorvauksen sekä mahdolliset viisi miljoonaa päälle bonuspykälien täyttyessä.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.