Barcelona sai todeta vierestä Kylian Mbappén suuruuden, kun PSG haki Camp Noulta suvereenin ja ansaitun 4-1-voiton Mestarien liigan neljännesvälierien avausosasta. Mbappé teki joukkueensa maaleista kolme, ja oli muutenkin vaarallinen läpi koko ottelun.

Mbappé maajoukkuekaveri Antoine Griezmann osoitti pelin jälkeen hyvää urheiluhenkeä ja suitsutti 22-vuotiaan PSG-tähden kykyjä. Samalla Griezmann myönsi, kuinka tukalassa asemassa Barcelona nyt on.

– Olen iloinen hänen (Mbappén) puolestaan. Heti, kun hän on pelannut vähemmän hyvin, häntä on kritisoitu paljon. Minä kuitenkin uskon, että PSG:llä on hänessä mahtava tulevaisuuden supertähti, joka tulee olemaan samalla tasolla Leon (Messi) ja Cristianon (Ronaldo) kanssa. Hän pelasi todella mahtavan ottelun, Griezmann sanoi RMC Sportin haastattelussa.

– Meidän olisi pitänyt pelata täydellinen ottelu, mutta niin ei käynyt. PSG pelasi täydellisen pelin.

– On vaikeaa keksiä sanottavaa, kun on päästänyt neljä maalia. Me olimme valmiita ja halusimme pelata mahtavan pelin, mutta he olivat parempia. Muuta en voi sanoa.

Muutamaan maalipaikkaan itsekin päässyt Griezmann ei kuitenkaan heittänyt täysin kirvestään kaivoon otteluparin suhteen.

– Toinen osaottelu on vielä pelaamatta. Siitä tulee vaikeaa, mutta emme lähde sinne vain katselemaan nähtävyyksiä. Kausi on yhä pitkä ja me olemme ammattilaisia. Meidän pitää lähteä hakemaan Pariisista voittoa ja yrittää kääntää ottelupari, Griezmann lisäsi.

Lähde: Get Football News France

LUE MYÖS:

Kylian Mbappé murskasi Barcelonan hattutempullaan Mestarien liigassa

Suuri tilastokatsaus satumaisesta UCL-illasta: Barcelonan jatkomahdollisuudet nollissa? – Näin harvinaisen tempun ilmiömäinen Kylian Mbappé teki

Ronald Koeman myönsi todellisuuden iskeneen vasten Barcelonan kasvoja: ”En voi valehdella”

”Messikö? Ei, todellinen ilmiö on Mbappé” – Näin kansainvälinen lehdistö käsitteli PSG:n murskavoittoa

Katso: Yksi kuva kertoo karusti Barcelonan sysimustasta illasta – Gerard Piquen musta hetki levinnyt räjähdysmäisesti somessa

Hattutemppu-Mbappélta kysyttiiin heti siirtohuhuista: ”Olisi tyhmää tehdä päätös yhden pelin perusteella”

”Haista v*ttu”, ”Älä huuda, rauhoitu!” – Barcelona-tähdet Gerard Piqué ja Antoine Griezmann hurjassa sanasodassa PSG-pelin sisällä