Granada selvitti torstai-iltana tiensä Eurooppa-liigan puolivälieriin.

Molde voitti Granadan kotiottelussaan 2-1, mutta Granada oli voittanut avausosan 2-0, joten seura eteni jatkoon yhteismaalein 3-2.

Granadalle UEL-puolivälieräpaikka on luonnollisesti seurahistorian ensimmäinen.

Piskuinen andalusialaisseura osallistuu tällä kaudella ensimmäistä kertaa historiassaan europeleihin. Neljännesvälierissä Granada pudotti Napolin.

Molde siirtyi johtoon 29. minuutilla, kun Granada-toppari Jesús Vallejo potkaisi vahingossa pallon omaan maaliin. Granada ei kuitenkaan lannistunut ja Roberto Soldado toi vieraat tasoihin 72. minuutilla. Eirik Hestad iski ottelun viimeisen maalin lisäajalla rangaistuspotkusta.

Granadan tarina on huima. Seura nousi La Ligaan keväällä 2019. Viime kaudella Granada sijoittui La Ligassa sensaatiomaisesti seitsemänneksi ja nyt Diego Martínezin suojatit pelaavat Eurooppa-liigan puolivälierissä.