Getafen puheenjohtaja Ángel Torres myöntää, että joukkueen päävalmentaja José Bordalás ei ole tyytyväinen seuran vähäiseen toimintaan siirtomarkkinoilla.

Bordalás nosti ensimmäisenä vuotenaan Getafen takaisin La Ligaan, jossa madridilaisseura on takonut hänen johdollaan hyvää tulosta. Viime kaudella Getafe pääsi pelaamaan Eurooppa-liigaa tultuaan edeltävällä kaudella La Ligassa viidenneksi, eikä Mestarien liigakaan jäänyt Bordalásin joukoilta kauaksi. Tämän kauden europeleistä Getafe jäi niukasti sivuun.

Getafe lunasti kesällä laitapelaaja Marc Cucurellan itselleen Barcelonasta, hankki hyökkääjä Enes Ünalin Villarrealista ja lainasi muutaman pelaajan täksi kaudeksi, mutta enempää vahvistuksia ei ole kuulunut.

Torres kertoi, että koronaviruspandemian taloudelliset vaikutukset ovat iskeneet myös seuran siirtokassaan. Hänen mukaansa Bordalás on turhautunut, mutta ymmärtää tilanteen.

– On hyvin mahdollista, ettemme hanki enää ketään, kommentoi Torres Cadena SER:n haastattelussa.

– Me yritämme kyllä jotain, mutta emme liikaa.

– Meillä on jo 22 pelaajaa.

– Valmentaja on valittanut hieman viime aikoina. Markkinoilla on monimutkainen tilanne, eikä rahaa ole.

– Olen puhunut Bordalásin kanssa. Välillämme on hyvä suhde, ja hän tietää, että yritämme hankkia vahvistuksia joillekin paikoille, mutta se ei ole helppoa.

Getafe on aloittanut kautensa La Ligassa kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä.