La Ligan on määrä jatkua kesäkuussa.

Tuoreiden tietojen mukaan jokainen seura pelaisi kahden ottelun viikkotahdilla, ja otteluita pelattaisiin päivittäin kesäkuun puolivälistä heinäkuun loppuun. Kausi on ollut tauolla yli kahden kuukauden koronaviruspandemian vuoksi.

Ottelut pelataan luonnollisesti tyhjien katsomoiden edessä. Athleticin Raúl García ei ole järin innoissaan siitä, vaikka ymmärtää syyt sille, miksei kannattajia nähdä otteluissa.

– Kannattajat ovat jalkapallon tärkein asia. Olen joutunut kerran pelaamaan tyhjille katsomoille, eikä sitä voi verrata edes harjoituksiin. Se oli vielä pahempaa.

– Täällä Athleticissa tiedämme, että meidän suurin vahvuus on kannattajamme, koska he antavat meille niin paljon lisää. Meidän on totuttava tähän, mutta toivomme kaiken palaavan ennalleen mahdollisimman nopeasti, keskikenttäpelaaja totesi RNE:lle.

Elokuussa 2015 Atléticosta Athleticiin siirtynyt baski ei pidä mahdottomana sitä, että saisi itsekin koronavirustartunnan.

– En pelkää koronavirusta. En pelkää sitä, että saisin sen, koska sen saaminen on loppupeleissä hyvinkin mahdollista. Minun on mietittävä sitä tällä tavalla ja samalla tehdä kaikki mahdollinen sen eteen, että minä tai kukaan muukaan ei saisi sitä. Koronavirus on kuitenkin olemassa ja kuka tahansa voi saada sen.