Kohuttu Euroopan Superliiga on hajoamassa käsiin, kertoo The Times. Lehden mukaan Atlético Madrid ja Barcelona ovat vetäytymässä kiistellystä kilpailusta, joka julkistettiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Atlético ja Barcelona olivat 12 suurseuran joukossa, jotka ilmoittivat osallistuvansa uuteen kansainväliseen suljettuun sarjaan, joka korvaisi Mestarien liigan kyseisten joukkueiden osalta. Hanke on kuitenkin saanut osakseen valtaisaa kritiikkiä useilta eri tahoilta.

Lehtitietojen mukaan Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta ei vahvista seuran Superliiga-jäsenyyttä, jos Barcelonan jäsenet eivät äänestä sen puolesta.

Goal kertoo, että Superliigaan lupautuneiden seurojen sopimukset eivät ole identtisiä. Barcelona sisällytti omaan diiliinsä ehdon, jonka mukaan se voi konsultoida jäseniään liigaan liittymisestä.

Barcelonan osallistumisesta päätti alustavasti seuran entinen puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu, joka erosi tehtävästään viime vuonna. Hänen seuraajansa Laporta vaati, että Barcelona osallistuu Superliigaan vain sen jäsenien suostumuksella.

Manchester City on jo vetäytynyt Superliigasta, ja Chelsea on BBC:n mukaan seuraamassa perässä.