Ruotsi ja Espanja iskivät torstai-iltana yhteen Tukholmassa MM-karsintojen neljännellä ottelukierroksella.

Ruotsi voitti ottelun 2-1 ja nousi karsintalohkon kärkipaikalle. Ruotsi on voittanut kaikki kolme karsintaotteluaan ja on puhtaalla pelillä lohkon kärjessä.

Espanja on pelannut ottelun Ruotsia enemmän ja on kaksi pistettä torstaista vastustajaansa perässä. Espanja on voittanut vain kaksi neljästä karsintaottelustaan.

Ottelu sai vauhdikkaan alun, kun A-maajoukkuedebyyttinsä tehnyt Carlos Soler vei Espanjan johtoon jo neljännellä minuutilla. Ruotsi nousi välittömästi tasoihin, kun Real Sociedadia seuratasolla edustava Alexander Isak laukoi seuraavasta hyökkäyksestä pallon vastustamattomasti ohi Unai Simónin.

Ruotsi iski ottelun voittomaalin 57. minuutilla. Dejan Kulusevski pääsi keskittämään laidalta ja löysi Viktor Claessonin, joka laukoi alakulmaa kohti ja pallo löysi tiensä komeasti maaliin.

Espanja jatkaa MM-karsintaurakkaansa sunnuntaina isännöimällä Georgiaa.