Espanjan joukkue tuleviin otteluihin on valittu.

Espanja pelaa ensin harjoitusottelun Hollantia vastaan, minkä jälkeen maa kohtaa Nations Leaguessa Sveitsin ja Saksan.

Joukkueeseen valittiin peräti 25 pelaajaa siltä varalta, että joku joutuu koronaviruksen tai muun syyn takia jättämään leikin kesken.

Ryhmään mahtuu muutama yllätysnimi. Atlético Madridin Marcos Llorente sai nyt kutsun ensimmäistä kertaa. 25-vuotias pelaaja on alun perin keskikenttämies, mutta Diego Simeone on muovannut Llorentesta hyökkääjän ja laitapelaajan.

– Marcos Llorente on todella monipuolinen pelaaja. Aion kysyä häneltä, millä pelipaikalla hän on omimmillaan, maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Hän on siirtynyt keskikentältä hyökkäävämpään rooliin. Hänessä on voimaa, fyysisyyttä ja teknistä taitoa. Odotan, että hän yllättää minut.

Toinen mielenkiintoinen nimi on Álvaro Morata. Juventuksen hyökkääjä ei ole pelannut maajoukkueessa lähes vuoteen.

– Sen jälkeen kun hän siirtyi Juventukseen, olemme nähneen ihan uudenlaisen pelaajan. Luulen, että Moratalla on nyt enemmän itseluottamusta, Enrique sanoi.

Barcelonan sensaatiomaisista nuorista Ansu Fati on jälleen mukana, mutta Pedri ei saanut vielä kutsua. 17-vuotias Pedri valittiin U21-ryhmään.

Luis de la Fuenten [U21-joukkueen päävalmentaja] joukkue on minunkin joukkueeni, ja sikäli Pedri on joukkueessa.

– Ansu Fati ei ikinä lakkaa hämmästyttämästä minua. Hän on hyökkääjä, joka osaa pelata joukkuekavereidensa kanssa yhteen, hyödyntää tilaa, tehdä maaleja ja vielä puolustaa. On vain oltava tarkkana, ettei hänelle kasata liikaa paineita.

Espanjan maajoukkue marraskuun maaotteluihin

Maalivahdit:

Kepa Arrizabalaga (Chelsea), David de Gea (Manchester United), Unai Simón (Athletic Bilbao)

Puolustajat:

Sergi Roberto (Barcelona), Jesús Navas (Sevilla), Sergio Ramos (Real Madrid), Eric García (Manchester City), Pau Torres (Villarreal), Iñigo Martínez (Athletic Bilbao), José Gayà (Valencia), Sergio Reguilón (Tottenham)

Keskikenttäpelaajat:

Rodri (Manchester City), Sergio Busquets (Barcelona), Fabián Ruiz (Napoli), Sergio Canales (Real Betis), Mikel Merino (Real Sociedad), Koke (Atlético Madrid), Marcos Llorente (Atlético Madrid)

Hyökkääjät:

Adama Traoré (Wolves), Dani Olmo (RB Leipzig), Ferrán Torres (Manchester City), Gerard Moreno (Villarreal), Álvaro Morata (Juventus), Ansu Fati (Barcelona), Mikel Oyarzábal (Real Sociedad)