Espanja voitti maanantaisessa EM-karsintaottelussaan Bernabéulla Ruotsin lopulta maalein 3-0.

Ruotsi pysyi avausjakson Espanjan vauhdissa ja onnistuikin puolustamaan varsin tiiviisti omalla kenttäpuoliskollaan, mutta ottelu repesi viimeisen kymmenen minuutin aikana, jolloin Espanja iski kaksi täysosumaa.

Rodrigo Moreno onnistui jo avausjaksolla maalinteossa Dani Parejon esityöstä, mutta osuma vihellettiin virheellisesti paitsioksi.

Sergio Ramos vei Espanjan johtoon tunnin kohdalla pilkulta. Marco Asension lähettämä keskitys osui Ruotsin pelaajaa käteen ja pallo vietiin pilkulle. Ramos teki pilkulta kauden 18. maalinsa.

Espanjalle vihellettiin viitisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä myös toinen pilkku. Kentälle vaihdettu Álvaro Morata kaadettiin boksissa ja Morata pääsi ampumaan rangaistuspotkua. Tuloksena oli A-maajoukkueuran 16. osuma.

Kahta minuuttia myöhemmin Real Sociedadin Mikel Oyarzabal laukoi loppulukemat boksin rajalta. Osuma oli baskin A-maajoukkueuran ensimmäinen.

Espanja on voittanut kaikki neljä pelaamaansa EM-karsintaottelua.