Barcelonan ja Espanjan maajoukkueen entisen valmentajan Luis Enriquén tytär on menehtynyt van yhdeksänvuotiaana. Xana-tytär kuoli luusyöpään viiden kuukauden kamppailun jälkeen.

Enriqué astui alkuvuodesta sivuun Espanjan peräsimestä keskittyäkseen tyttärensä sairauteen. Valmentaja julkaisi Twitterissä jäähyväisviestin lapselleen.

– Tyttäremme Xana menehtyi tänään iltapäivällä yhdeksän vuoden iässä, taisteluaan viisi intensiivistä kuukautta luusyöpää vastaan. Olemme kiitollisia kaikista rakkaudenosoituksista näiden kuukausien aikana ja kiitämme huomaavaisuudesta ja ymmärryksestä, Enriqué kirjoitti.

– Kiitämme myös Sant Joan de Deun ja Sant Paun sairaaloiden henkilökuntaa omistautuneisuudestaan ja hoidostaan; lääkäreitä, sairaanhoitajia ja kaikkia vapaaehtoisia. Erityismaininta Sant Joan de Deun palliatiivisen hoidon (oireita lievittävän hoidon) ryhmälle.

– Tulemme kaipaamaan sinua paljon, mutta muistamme sinut elämiemme jokaisena päivänä toiveikkaana, että jonain päivänä tulemme taas tapaamaan sinut. Olet tähti, joka ohjaa perhettämme.