Barcelona saa ottaa merkittävän määrän katsojia el Clásicoon – katsojakapasiteetti nousi

© Kuva: Getty Images

Kauden ensimmäinen el Clásico pelataan vajaan kuukauden kuluttua.

Barcelona isännöi Real Madridia La Ligan kymmenennellä kierroksella. Kamppailu pelataan Camp Noulla sunnuntaina 24. lokakuuta. Ottelu potkaistaan käyntiin iltapäivällä klo 17.15.

El Clásicon katsojakapasiteetti Camp Noulla on hieman vajaat 60 000. Katalonian hallitus päätti tiistaina, että yli 10 000 katsojaa vetävät urheilustadionit saavat ottaa käyttöön 60 prosenttia kapasiteetistaan. Camp Noun katsojakapasiteetti on normaalisti reilut 99 000.

Barcelona pelaa ensimmäisen kotiottelunsa 60 000 katsojan kapasiteetilla viikkoa ennen Clásicoa isännöidessään Valenciaa.

Aiemmin Barcelona on pelannut 40 000 katsojan kapasiteetilla, mutta ei ole siitä huolimatta kyennyt myymään otteluitaan loppuun. Barcelonan alkukauden kotiotteluissa on nähty noin 25-30 000 katsojaa.

Barcelonan alkukausi on ollut tuloksellisesti ja pelillisesti varsin heikko. Barcelona on pelannut La Ligassa kuusi ottelua, joista puolet on päättynyt voittoihin ja puolet tasapeleihin. Mestarien liigan avauskierroksella Bayern München voitti Barcelonan Camp Noulla 3-0.

Lähde: MARCA


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.