Luis Suárez paukutti kaksi maalia Real Madridin verkkoon, kun Barcelona haki 3-0-vierasvoiton Santiago Bernabéulta keskiviikkoiltana.

Suárezin ensimmäinen maali oli tarkka yhden kosketuksen sijoitus alakulmaan. Toinen osuma syntyi rangaistuspotkusta, jonka uruguaylainen upotti panenkalla maaliin. Suárez oli vahvasti mukana myös Barcan 2-0-osumassa, joka merkittiin lopulta Raphaël Varanen omaksi maaliksi.

32-vuotias Suárez on nyt iskenyt 11 maalia Real Madridia vastaan. Saldo oikeuttaa yhdeksänteen sijaan El Clásicon kaikkien aikojen maalitilastossa. Maalipörssiä johtaa Lionel Messi, joka on ampunut Realin verkkoon peräti 26 maalia.

Myös El Clásicon kaikkien aikojen ottelutilaston kärkipaikoilla tapahtui muutoksia. Sergio Ramosille keskiviikkoillan ottelu oli jo 41:s Barcelonaa vastaan. Hän on enää vain kahden Clásicon päässä kärkipaikkaa pitävästä Manolo Sanchísista. Messille eilinen Clásico oli uran 40:s, Sergio Busquetsille 36:s ja Karim Benzemalle 31:s.

Ramos nousi keskiviikon myötä myös Real Madridin kaikkien aikojen ottelutilastossa yksin viidennelle sijalle. Ramos on nyt pelannut 602 ottelua Los Blancosissa. Hän jätti taakseen seuralegendat Paco Genton ja Fernando Hierron. Edellä ovat enää Raúl González (741), Iker Casillas (725), Sanchís (710) ja Santillana (645).

Eniten maaleja El Clásicoissa

[table id=156 /]

Eniten pelattuja El Clásicoita

[table id=157 /]

Lue myös: