Vahvistus: Atlético Madridin kumpikin koronavirustartunta löytyi pelaajien joukosta

© Kuva: Getty Images

Atlético Madrid ilmoitti sunnuntai-iltana, että Lissaboniin matkaavasta ryhmästä on löydetty kaksi positiivista koronavirustartuntaa (lue lisää).

Seuran uusimman tiedotteen mukaan tartunnan saaneet henkilöt olivat laitahyökkääjä Ángel Correa ja oikea puolustaja Šime Vrsaljko. Kumpikaan pelaaja ei luonnollisesti osallistu torstaina pelattavaan Mestarien liigan puolivälieräotteluun RB Leipzigiä vastaan.

Atlético Madrid testasi lauantaina pelaajansa, valmennus- ja huoltoryhmänsä, jonka jälkeen Correan ja Vrsaljkon testitulokset osoittautuivat positiivisiksi. Kaikki kävivät uusissa koronavirustesteissä maanantaina, eikä seuran sisältä ole löydetty useampia positiivisia tapauksia.

Atlético Madrid ei tiettävästi harjoitellut sunnuntaina, mutta palasi harjoituksiin tänään maanantaina. Correa ja Vrsaljko jäivät koteihinsa eristykseen, eikä kumpikaan pelaaja ole ollut tekemisissä muun joukkueen kanssa lauantain testausten jälkeen.

Kummallakaan pelaajalla ei ole todettu minkäänlaista oireilua positiivisesta testituloksesta huolimatta. Vrsaljko on ollut jo pitkään sivussa polvivamman takia, mutta 44 otteluun seitsemän maalia tällä kaudella tehnyt Correa on merkittävä menetys Diego Simeonen joukkueelle.

21 Atlético Madridin ykkösjoukkueen pelaajaa sekä akatemiapelaajat Alex Dos Santos, Manu Sánchez, Riquelme ja Toni Moya matkustavat tiistaina Lissaboniin valmistautumaan otteluunsa RB Leipzigiä vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.