Se oli näytelmä, josta ei puuttunut mitään. Barcelona onnistui kääntämään avausosan 0-2-tappion edukseen, ja eteni yhteismaalein 3-2 huhtikuussa pelattavaan Copa del Reyn loppuotteluun, jossa vastaan asettuu joko Levante tai Athletic Bilbao.

Ousmane Dembélé teki komean avausmaalin ja maalivahti Marc-André ter Stegen pelasti Barcelonan, kun hän torjui Lucas Ocamposin matalan rankkarin. Lisäajan neljännellä minuutilla Gerard Piqué puolestaan puski Antoine Griezmannin maltillisesta ja tarkasta keskityksestä Barcelonalle toisen maalin, ja vei pelin jatkoajalle. Siellä Barca pelasi miesylivoimalla Fernandon saatua punaisen kortin.

Jatkoajalla vaihdossa aloittanut Martin Braithwaite puski Jordi Alban keskityksestä ottelun voittomaalin. Hieman ennen jatkoajan avauspuolikkaan päättymistä nähtiin vielä yksi puhuttanut tilanne, kun Sevilla vaati rankkaria pallon osuttua Clement Lenglet’n käteen.

Videotarkistuksen jälkeen peliä jatkettiin kuitenkin Barcelonan vapaapotkulla Lucas Ocamposin korkean jalan takia. Sitten nousivatkin punaiset kortit yhdelle Sevillan taustatiimin jäsenelle, vaihdossa olleelle Luuk De Jongille ja keltaiset Youssef En-Nesyrille ja valmentaja Julen Lopeteguille.

Kaikki nämä tilanteet ovat nähtävissä alla olevasta 8,5 minuutin ottelukoosteesta Espanjan jalkapalloliiton YouTube-tililtä. Jos video ei näy, siihen pääsee myös tästä linkistä.